De weg naar een gelukkig leven.

Het stuur van je leven in eigen hand!

 

Op school leerde je wiskunde, fysica en talen. Je leerde presteren en je resultaten hadden absolute prioriteit.
Nu merk je echter dat er meer is dan alleen prestatie. Het allerbelangrijkste in je leven is dat je gelukkig bent en dat je echt je eigen waarden en eigen leven kan leven.
Vaak leven we in de kwetsuren van gisteren, de problemen van vandaag en de zorgen van morgen. Zonder het te weten, in automatische piloot, remmen we onze levendigheid en gaat ons leven aan ons voorbij.

"Je kan je leven niet meer dagen geven, maar je dagen wel meer leven"


En hoe doe je dat? Waar leer je hoe je gelukkig kan zijn? Waar leer je hoe je een mooie relatie voert? Waar leer je hoe je omgaat met tegenslagen, ontgoochelingen en onrecht?
In deze info-avond zie je welke factoren belangrijk zijn voor een gelukkig en vervuld leven, onafhankelijk van de omstandigheden. Je ziet wat jouw resultaten beïnvloedt en welke sleutel er bij jezelf ligt.
Wil jij deze sleutel bij jezelf vinden en oppakken?

Kom dan naar één van onze gratis info-avonden!

 

Data van de info-avonden:
- Dinsdag 18 juni 2024 in Antwerpen (Zandhoven)
- Donderdag 20 juni 2024 in Roeselare

Telkens van 19u30 tot 21u

 

(Het precieze adres krijgt u met uw inschrijving toegestuurd)

 

In deze gratis info-avond ontdek je:

  • Hoe je geluk en vervulling zelf kan sturen.
  • Dat je de sleutel zelf bent.
  • Hoe je in vervulling echt kiest voor jezelf.
  • Hoe je jouw geluk niet meer laat afhangen van anderen.
  • Wat jouw resultaten in je leven stuurt.
  • Hoe je meer innerlijke rust en zelfvertrouwen krijgt.
  • Wat functioneert voor een vervuld leven.
  • Waarom we steeds angst en wantrouwen hebben.
  • Hoe je succesvol wordt (gelijk wat dat voor jou is).
  • Een vernieuwende levensfilosofie.

Reserveer vandaag nog je plaats

Je zal zien dat één avond je leven kan veranderen!
 
 


Het leven is te kort om in tekort te leven!

Leven in tekort of in vervulling?

Wat anderen over onze trainingen zeggen:

A. G. uit Brugge


Zelf aan het stuur van je leven staan. Ik voelde me heel vaak zo “machteloosheid”. Het was een grote doorbraak om daar vanaf te komen en gaf me een hele nieuwe levenskwaliteit. Niet langer mij zorgen maken over wat anderen dachten, en waar we toch geen vat op hebben, gaf me zoveel vrijheid. Terug durven springen zoals een sprinkhaan zonder deksel in een doos.

L.B. uit Geel


Heel erg bedankt voor alweer een zeer mooi weekend. Ik heb deze week al tonnen positieve energie gehad en daar zit het relatieweekend ongetwijfeld voor veel tussen!

K.D. uit Roeselare


Een moedige, eerlijke en liefdevolle kijk op het leven.

M-J. V. uit Brugge


Waar ik aanvankelijk uit interesse voor de binnenkant van de mens inschreef, ben ik verrast hoe deze contextuele coaching bijdraagt en inspireert voor de vervulling in mijn eigen leven met effect op dat van mijn dichte omgeving. ik ben de regisseur van mijn leven en het leven is VOOR mij.

L.S. uit Kortrijk


Ik wil jullie in liefde danken voor jullie fantastisch werk!!

G.A. uit Brugge


Dankzij het Vervulde Relatie Weekend heb ik ingezien dat onze relatie al 16 jaar een machtsstrijd is. Zonder het echt goed te beseffen haalden we mekaar steeds meer onderuit. Met de inzichten die ik nu heb, ga ik voor een Vervulde Relatie en al na een week tijd stonden mijn man en ik dichter bij elkaar dan de afgelopen jaren het geval was! Laat al die volgende weken maar komen, wij hebben mekaar terug gevonden! Dankjwel!

N.T uit Gent


Johan en Maria, dank voor het Vervulde Relatieweekend. Het kwam als een godsgeschenk in mijn leven'

C.V. uit Lokeren


Een fantastische training, een aanrader voor iedereen!

C.C. uit Roeselare


Deze cursus was een enorme verrijking. Ik voelde al vanaf de eerste sesske een grotere innerlijke rust. De filosofie die wordt aangereikt is erg diepgaand. Dank je.

H.C. uit Oostkamp


Contextuele training bleek voor mij een enorm efficiënte manier om te weten te komen waar mijn eigen gedachten en interpretaties mezelf weerhielden om mezelf 100% te engageren. Dit zowel in mijn sociaal als beroepsmatig leven. Er komen zaken naar boven waarvan ik niet wist dat ze zo duidelijk speelden. Echt een aanrader!

G.R. uit Antwerpen


Jullie hebben een sterke boodschap en een zeer goed opgebouwde parcours, het was interessant, boeiend en confronterend, zelfs voor mij die al heel wat cursussen gevolgd en gegeven heb. jullie bezieling is zeer aanstekelijk. Schitterend!

Vincent CB uit Zwijnaarde


Dit is een boeiende cursus die onze relatie nieuwe inzichten gaf, en concrete bruikbare pistes om onze relatie te verdiepen. We hebben er veel aan gehad en kunnen dit warm aanbevelen.

K.W. uit Oostende


Het weekend was fantastisch. Ik heb er enorm van genoten. Ook om te zien hoe anderen er ook van genoten hebben en hoe zij ook bevrijd naar huis gingen. Ik voelde mij heel erg geïnspireerd. Zo'n mooi geschenk om dit te mogen en kunnen doen. Bedankt aan Maria en Johan!